Το κατάστημα μας είναι διαδικτυακό δεν διαθέτουμε φυσικό κατάστημα.

Είμαστε ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 10:00-16:00

210 – 4404544

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε τις απαντήσεις

Τι κόστος έχουν τα μεταφορικά για την παραγγελία μου;

Το κόστος των μεταφορικών είναι 2,00€ για την Αττική και 2,50€ για την υπόλοιπη Ελλάδα για παραγγελίες μέχρι 2kg. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,00€

Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής;

Στο κατάστημά μας μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας με αντικαταβολή,με κάρτα(χρεωστική) και με τραπεζικό έμβασμα.

Πόσο χρόνο χρειάζεται η αποστολή μου για να παραδοθεί;

Ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από νομό σε νομό.Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι εντός Αττικής είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για την ηπειρωτική Ελλάδα είναι 2-3 εργάσιμες μέρες και για τα νησιά μας είναι 4-5 εργάσιμες ημέρες

Πόσο ασφαλής είναι οι ηλεκτρονικές πληρωμές στο κατάστημά μας;

Όλες οι ηλεκτρονικές πληρωμές(έμβασμα-κάρτα) εκτελούνται στο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας.Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν τα συλλέγουμε ή τα κρατάμε ,η πληρωμή γίνεται μέσω της τράπεζας .

Τι συμβαίνει μόλις υποβάλλω την παραγγελία μου;

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης το οποίο θα σας ενημερώνει σχετικά με αυτήν.Έπειτα κάποιος συνάδελφος θα την επεξεργαστεί και θα ενημερωθείτε αναλόγως με ξεχωριστό email για την έκβαση της.

Λαμβάνω αποδεικτικό για την παραγγελία μου;

Μόλις κάνετε την παραγγελία σας θα λάβετε αποδεικτικό για αυτήν είτε σε ηλεκτρονική μορφή είτε σε φυσική μορφή(μόλις την παραλάβετε)

Στείλτε μας ένα e-mail
    Στείλτε μας το μήνυμα σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο